RACEN IN MINIATUUR

Dit plaatje gaat rond op Facebook en we kunnen ons afvragen: zijn dit nu modelauto’s of niet? Wij vinden van wel, want het zijn op schaal gemaakte miniaturen van herkenbaar echte auto’s. Achteraan zien we een Ford GT40, vervolgens diverse Ferrari’s en vooraan een Alpine. Spannend racen voor de knullen, zo lijkt ons. Maar we hebben binnenkort nog meer in petto al moet u dan geduld hebben tot in mei als Modelauto 228 verschijnt. Met daarin een artikel over modelauto’s in schaal 1/1 en dat van verschillende bekende modelmerken. Ook al spannend dus.

Maar abonnees kunnen zich volgende week eerst verheugen op Modelauto 227 die dan weer in de bus zal vallen en wat zien we op de cover? Ja, zowaar een echt Nederlandse auto in miniatuur en dat lukt ons helaas niet zo vaak.

Met dank aan Eric Verhaest voor de foto van de aspirant coureurs

Bericht auteur: Modelauto