IVECO S-WAY VAN WSI

De Iveco S-Way is al weer een tijdje een bekende verschijning op de Europese wegen. Deze nieuw ontworpen langeafstandstruck van het Italiaanse truckmerk wordt door veel chauffeurs geroemd om zijn smaakvolle en stoere design. Inmiddels kan WSI Models ook de eerste samplemodellen van de Iveco S-Way miniaturen aan de miniatuurliefhebbes tonen. De ontwerpers van WSI hebben hun uiterste best gedaan om van de S-Way een hooggedetailleerd 1/50 model neer te zetten.
Dit heeft geresulteerd in twee cabinevarianten, die in iedere gewenste chassisconfiguratie geleverd kunnen worden. In beide gevallen gaat het om de brede AS cabine. Optie 1 betreft de hoge cabine, die veelal in het internationale vervoer wordt ingezet. Nieuw in het WSI-gamma is de lage cabine; die bijvoorbeeld wordt ingezet als trekker in het kippertransport.
Veel transporteurs bestellen de S-Way uitgevoerd als LNG voertuig. WSI heeft er voor gekozen om ook deze versie aan te bieden in miniatuurversie. Optisch is dit model te herkennen aan de twee speciale LNG brandstoftanks en de kenmerkende uitlaat bij het achterwiel.

Bericht auteur: Modelauto