MINILAUDO IS NIEUW

In Modelauto 229 hadden we een mooie Europese primeur met de aankondiging van 1/64 modellen door Laudoracing. Inmdiddels is het allemaal opgestart en onder de naam Minilaudo verscheen de al aangekondigde Fiat 850 als eerste in hen nieuwe 1/64 reeks. De modellen hebben een diecast bodem, maar zijn van resin en hebben geen ruitjes. Terug naar de oude tijd van verzamelen volgens de maker, maar ja, toen hadden we nog geen resin modellen. Het zieter wat simpel uit zo en dat valt op tussen andere 1/64 modellen. Als het een succes wordt, gaat Minilaudo meer modellen maken en treden ze ook buiten Italië met hun onderwerpen. Het is ze gegund, maar of dit een succes wordt? Dan moet je ze overal kunnen kopen en dat is tot op heden niet het geval bij hen.

Bericht auteur: Modelauto