MAX EN DE JUMBO

Mensen, wat een gekte rond Max en dus de F1 dit weekend. Die GP van Zandvoort is een regelrechte hype geworden en heel veel mensen hebben volop genoten.
Buiten de namen van grote sponsors – waarvan we soms helemaal niet weten wie of wat ze zijn (!) – heeft Max natuurlijk al jaren lang een privé sponsor in onze supermarktketen Jumbo. En daar denken ze ook altijd aan de verzamelaar, dus aan ons. Vanaf 15 september is er dadelijk weer een nieuw model om voor te sparen.
Grote man achter de Jumbo is Ceo Frits van Eerd en in Modelauto 207 bezocht redacteur Carel van Kuijk hem in zijn unieke ruimte met tal van F1 auto’s. zo zien we hem met de eerste Jordan J191 1991 van Michael Schumacher, maar ook de McLaren MP4/5B, de wereldkampioensauto van Senna staat er onder andere. En in Modelauto 208 gaat Carel nog een stapje verder met een verhaal over de race-successen van Frits zelf en dan zien we meerdere Nederlandse coureurs zoals Jan Lammers met Racing for Holland voorbij komen.
Voor abonnees op ons blad is het leuk om te weten dat zijn alle nummers digitaal terug kunnen lezen en dus ook deze twee artikelen. Misschien best leuk nu die F1 zo in de picture staat. En lekker bijkomen in de luie stoel na zoveel race-geweld.
De afgebeelde auto van Max is de Aston Martin RB15 2019 van Minichamps.

Bericht auteur: Modelauto