FERRARI F1-75 2022 VAN BBR

BBR is trots op de samenwerking met Maranello en van 20 maart af heeft men gewerkt aan de 2002 bolide van Ferrari en nu is e auto uit de race in Bahrein af. En daar vierde Ferrari een historische een-twee overwinning.
De modelauto’s zijn niet gemaakt van hars maar van gegoten metaal. De CAD-ontwikkeling gebeurde allemaal in Italië, aangezien Ferrari niet alle volledige tekeningen vrijgaf wegens industriële geheimhouding. Maar onze nauwe samenwerking met Ferrari en G.S. maakte de perfecte replica van de zijbuiken en luchtinlaten mogelijk. De echte aërodynamische nieuwigheid van 2022 om de test van de woestijnkathedraal en de windvlagen gedurende 57 ronden aan te kunnen.
Maar we stoppen hier niet, voor deze editie wilden we 4 verschillende varianten voorstellen, om de volgelingen van beide coureurs tevreden te stellen met twee verschillende pakketten: het “Luxury” pakket met technische stoffen basis, rode stiksels en aluminium label met officieel logo en beperking, te koop met of zonder plexiglas venster en het standaard polystyreen pakket.
Een uitdaging ook voor het BBR-team, dat het exclusieve model in 23 weken heeft gemaakt en hier toont Modelauto al vast de resultaten vna die 1/18 diecast model, dat binnenkort dus beschikbaar zal zijn.

Bericht auteur: Modelauto