ASJEMENOU, EEN FERRARI MET VIER DEUREN

Het was al wel bekend dat die zou komen, maar nu is die er dan echt: een Ferrari met vier portieren en hij luistert naar de naam Purosangue en dat betekent ‘volbloed’.
Ferrari meldt in zijn persbericht: De Purosangue ontstijgt de markt dankzij zijn performance en comfort. Het is de enige auto met deze proporties die is voorzien van een midden-voor gemonteerde atmosferische V12. Deze meest iconische krachtbron uit Maranello debuteert in deze compleet nieuwe hoedanigheid om er zeker van te zijn dat de Purosangue meer vermogen levert dan welke andere auto in dit segment dan ook (725 pk). Daarbij garandeert hij de fantastische sound van Ferrari. Bovendien levert de motor 80% van zijn koppel al bij zeer lage toeren, voor een uniek rijplezier onder alle omstandigheden.

Het zal duidelijk zijn dat men bij BBR en Looksmart al bezig is met de ontwikkeling van de miniaturen en we wachten dat rustig af.
Er zit trouwens nog veel meer interessant Ferrari-nieuws in de pijplijn qua modellen en dat zullen we rond het weekend hier melden.

Bericht auteur: Modelauto