DE OLIEBOLLEN VAN TEKNO EN WSI

Omcirkel 27, 28 en 29 december 2022 in je agenda, want de Oliebollenweek keert terug naar het Tekno Museum in De Lier! Gedurende die dagen openen wij tussen 10:00 en 15:00 uur onze museumdeuren voor jou.
Wat je kunt verwachten van Oliebollenweek 2022?
Exclusieve, scherp geprijsde A-keuze modellen
Heel veel nieuwe B-keuze modellen
Een ruim assortiment aan bouwkits
Vele kersverse sets van residuele Tekno onderdelen
Overheerlijke oliebollen en verse bakjes koffie!
Kortom; heel veel nieuws én korting! De acties gelden uitsluitend in de fysieke winkel/Museum, niet online.

NOG MEER OLIEBOLLEN?

De ‘Oudejaars Verkoopdagen’ van WSI zijn ook terug. Op de nieuwe locatie aan de Gelderlandhaven in Nieuwegein is de WSI Collectors shop daarvoor feestelijk aangekleed. Elke dag zijn er fraaie echte trucks aanwezig. Uiteraard is er naast koffie en oliebollen het nodige aan modellen te koop, zowel nieuwe als B-keuze. De data zijn: woensdag 28 december (13-20) en donderdag en vrijdag 29 en 30 december (10-16).

Zorg dat je op de terugweg nog wel achter het stuur past….


Bericht auteur: Modelauto