WIE ZIJN DIT?

Wat hebben we hier nu weer bij de hand? Geloof het of niet, dit zijn aankondigingen van het Duitse Schuco in schaal 1/43. Allemaal diecast modellen. Maar als we u herinneren aan het feit dat Schuco een samenwerking is aangegaan met Spark, dan wordt het verhaal veel duidelijker. Dit zijn in feite Spark ontwikkelingen. En wordt niet ongerust, want Schuco komt ook met Duitsers zoals een Ford Taunus coupé 1974, een Osi-Ford, Porsche 916 1972 en Mercedes-Benz 560 SEC AMG 1986. De modellen worden ons beloofd voor het tweede kwartaal en in het lijstje zien we ook een Fiat X1/9, De Tomaso Pantera GTS 1973, Alfa Romeo GTA Bertone, Autobianchi’s Bianchina en Eden Roc en meerdere Renaults Alpine van het nieuwe model. Op de plaatjes zien we groot de Gordon Murray T50 2022 en verder de groene Aston Martin Valkyrie 2021 en de twee blauwe Mc Larens Elva 2020 en Speed Tail 2020. Eigenlijk heel divers.

 

Bericht auteur: Modelauto