BLAUWE KRACHTPATSER

In samenwerking met Diecast Masters heeft IMC de CAT D9T track type tractor in schaal 1:87 voor het Nederlandse bedrijf GMB gemaakt. Eerder verschenen in deze schaal al andere voertuigen voor GMB, dat is gevestigd in Opheusden.

De Cat D9T heeft een reputatie van uitstekende productiviteit, comfort voor de machinist en robuuste betrouwbaarheid. Deze veelzijdige machine met een gewicht van circa 48 ton is flexibel genoeg om te worden gebruikt voor zware bouw, steengroeven, vuilstortplaatsen, bosbouw en mijnbouw.

Het die-cast model is voorzien van een gedetailleerd interieur, beweegbaar voorblad en achterripper en gedetailleerde rupsen, waarvan de schakels zijn gemaakt van rubber. Het model wordt geleverd in een custom GMB verpakking gemaakt van hoogglans karton en voorzien van een transparant venster.

 

Bericht auteur: Modelauto