AURORA MODELS IS NIEUW

Uit het verleden kennen we Aurore met handgemaakte exclusieve auto’s als Bugatti en we kennen Aurora als fabrikant van plastic bouwkits, maar dit merk Aurore Models is nieuw en komt uit Roemenië. Dit model is het eerste product van het bedrijf en tegelijkertijd het eerste model van een Roemeense auto op schaal 1/18, geproduceerd door een Roemeens bedrijf. We kunnen zeggen dat het een wereldpremière is. Het gaat om de ARO 244 D in schaal 1/18, gemaakt van resin. De kwaliteit van het model en de details zijn van een hoog niveau. Er zijn ook details van het chassis, elementen van de transmissie, ophanging en uitlaat gereproduceerd, wat eerder zeldzaam is bij resin modellen. Het interieur is gedetailleerd, met dakbekleding, dashboardmeters en het kleine logo op het stuur.

En dit zegt de fabrikant: ‘voor het debuut kozen we een representatieve auto uit de geschiedenis van de Roemeense automobiel, beroemd zowel in Roemenië als in andere meer dan 130 landen waar hij werd verkocht. Dit jaar vieren we dat het 50 jaar geleden is dat de verkoop van de ARO 24-serie van start ging’. Volgens onze bron kost dit model rond de honderd euro.


Bericht auteur: Modelauto