VEILINGHUIS BOUWMAN GAAT DIGITAAL

Het in onze kringen zo bekende Veilinghuis Bouwman uit Brummen houdt aanstaande zaterdag haar allerlaatste veiling in Brummen met een fraaie collectie modelauto’s, treinen en ook autofolders. Daarna gaat men digitaal verder, want in de loop der jaren hebben ze een groot bestaand van geïnteresseerden opgebouwd in tal van landen. Die kunnen zich de komende tijd verlekkeren aan heel veel mooie autofolders die men zal gaan veilen. Een unieke zeer grote  veiling, waar we in Modelauto 237 op terug zullen komen. Bij exclusieve exemplaren kan het gaat om een enkel stuk, maar de meeste folders worden in bundel aangeboden, maar wel bij elkaar passend qua automerk. Houdt het allemaal in de gaten op www.veilinghuisbouwman.com en op die site zie je meteen waar je moet zijn voor die folders.

Bericht auteur: Modelauto