DUBBELE OPEL

Bij het kiezen van onderwerpen voor modelauto’s is steeds meer fantasie nodig. Zo lijkt de keuze voor een Opel Kapitän Hebmüller uit 1940 best origineel. Maar zie, er zijn meer fabrikanten op hetzelfde idee gekomen. En ze komen ook nog eens in de zelfde week op de markt en dat kan haast geen toeval zijn. Hoe het ook zij, wij fotografeerden hier het 1/43 model van Neo Scale Models. Het tweede model is afkomstig van Matrix Scale Models en in hun versie staat de voorruit iets meer naar achteren gebogen. Ook zien we lichte verschillen in de vorm van de kap. Verder is de Neo zwart en de Matrix diep donkerblauw. Aan de verzamelaar de keuze. Of niet als je een hele fantieke Opelman bent.

Onderstaand zie je de achterzijde van de Neo en de versie van Matrix.


Bericht auteur: Modelauto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *