AMERIKANEN BIJ WSI

Na vele jaren van continue vraag van klanten en verzamelaars over, of en wanneer er meer Amerikaanse vrachtwagens gaan komen, kan WSI met grote trots het antwoord geven;  YES,

In opdracht van Paccar zal WSI naast de huidige Kenworth C500 ook modellen van de Kenworth T680 en de Peterbilt 579 aan het assortiment toevoegen. De ontwikkeling hiervan is op dit moment in volle gang.

In November 2015 zal er een giftbox geïntroduceerd worden met drie modellen (truck & trailer), namelijk: Peterbilt 579, Kenworth T680 en DAF XF Super Space Cab.  Deze giftbox zal exclusief bij de DAF, Kenworth en Peterbilt dealer verkrijgbaar zijn. Het Sint en Kerst cadeau van 2015 voor iedere vrachtwagen liefhebber.

Naast de Kenworth T680 en Peterbilt 579 zal het WSI assortiment worden uitgebreid met een serie Amerikaanse trailers welke eind van dit jaar leverbaar zijn. In 2016 zal er nog een serie trucks aan het assortiment worden toegevoegd.

Om alle activiteiten in goede banen te leiden en de Amerikaanse verzamelaar optimaal te kunnen bedienen heeft WSI in samenwerking met Ocean Traders een bedrijf opgericht in Amerika.


Bericht auteur: Modelauto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *