MODELAUTO’S IN LOUWMAN MUSEUM

Tot en met 9 augustus viert de modelauto verzamelaarsvereniging NAMAC haar vijftigjarig jubileum in dit Haagse museum. Maar liefst 112 vitrines werden door leden gevuld met een deel uit hun persoonlijke collectie en dat geeft een heel gevarieerd beeld van wat er zoal valt te verzamelen.

Op 30 juni werd de expositie geopend door oud-coureur Gijs van Lennep en wel op speelse wijze: hij zette een 1/18 model van zijn op Le Mans winnende Porsche in een vitrine. Ga vooral zelf ook kijken en neem er royaal de tijd voor, want het museum zelf is een van de mooiste automusea ter wereld.

Het museum is dagelijks – vanaf 13 juli ook op maandag –  open van 10.00 tot 17.00 uur. Louwman Museum, Leidsestraatweg 67, Den Haag.

Foto Gijs: NAMAC en foto onder: allerhande stroomlijn modellen


Bericht auteur: Modelauto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *