TOUR DE FRANCE

Of je nu van fietsen houdt of niet, de Tour de France is weer begonnen en dat hebben we in ons land geweten. Wat een geweldige happening was dat. Ook in Modelauto kwam de Tour al eens voorbij. En voor ons ligt het accent dan vooral op die fameuze reclamekaravaan met de meest fantastische creaties. Een kilometers lange karavaan gaat vooraf aan het peloton.

Wie zijn Modelauto’s heeft bewaard kan nog eens terug kijken in nummer 79 of in 127 waar de Tour-modellen van Norev aan bod komen. Ook in Modelauto 157 gaat het over de Tour en dan met name ook over die reclamekaravaan.

Opvallend eigenlijk dat we dit jaar van Norev niets horen over nieuwe Tour-auto’s. Doen we het toch met de modelletjes van vroeger? Ze blijven leuk…


Bericht auteur: Modelauto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *