OMTRENT WINKELS

Er is nogal wat te doen bij de Nederlandse modelwinkels. Eerst was daar Autoland in Hilversum waar men de winkel na een faillissement in maart moest sluiten.

Inmiddels is ook bekend dat Automobilia in Haarlem na 32 jaar de deuren in de loop van dit jaar gaat sluiten. Men heeft het winkelpand verkocht en gaan op termijn over in een webshop, een internetwinkel dus. Het waar en wanneer is nog onbekend, maar over data horen we later vast meer. Bij Automobilia is er nu een interessante korting voor iedereen op alles.

Opvallend: Haarlem telde jarenlang twee goed geoutilleerde winkels en vrij kort na elkaar zeggen Autopassion (nu in Beverwijk) en Automobilia de winkelstad Haarlem vaarwel. Tot de oudgedienden tellen we nu nog Modelcars in Rotterdam en Traffic in Doetinchem.


Bericht auteur: Modelauto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *