GRATIS NAAR MINIATURENBEURS DRACHTEN

Alweer voor het vijfde jaar is er op zaterdag 3 oktober de Miniaturenbeurs Drachten in het Fries Congrescentrum. In korte tijd heeft men zich ontwikkeld als grootste onafhankelijke beurs voor auto-, landbouw- en vrachtwagenminiaturen van Nederland. Een goede opvolger van ooit onze ‘eigen’ Koepelbeurs zou je kunnen zeggen.

Naast alle standhouders is er een aanvullend programma met demo’s van radiografische modellen, zijn er zelfbouwmodellen enzovoort. De zaal is open van 10.00 tot 16.00 uur en de entree bedraagt € 5,00 per persoon en kinderen tot 16 jaar kunnen gratis naar binnen. Buiten is er gratis parkeerruimte voor 2000 auto’s.

Modelauto stelt vijf maal twee gratis entreekaarten beschikbaar en het enig wat je moet doen om kans te maken op die twee gratis entreekaarten is een mail sturen naar ramon@mediaprimair.nl. Doe dat wel voor 28 september en de vijf gelukkigen krijgen dan van ons een mail dat de kaarten bij de entree gereed liggen. Neem dan wel onze mail mee naar Drachten.

Plaats van handeling is het Fries Congrescentrum, Oprijlaan 3, 9205 BV Drachten ( A7 afrit 29) en meer info via www.wbevenementen.eu.


Bericht auteur: Modelauto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *