SILAS MODELS MAAKT EEN FILMPJE

Deze maand verscheen de Riley 4/Seventy Two saloon uit 1961 van Silas Models. Er is keuze uit drie kleurstellingen en de Riley is de opvolger van de MG Magnette die Silas al eerder uitbracht en later komt ook nog de Wolseley variant. Silas Models maakte bovendien een heel aardig filmpje over deze Riley met nadrukkelijk aanwezige fraaie muziek.

Dat filmpje is nu te zien op onze facebook pagina. Nogal wat mensen schrikken dan, want ze hebben helemaal geen facebook account. Is ook helemaal niet nodig. Wie gewoon gaat naar facebook.com/magazinemodelauto komt vanzelf en zonder verplichtingen op onze pagina. En die is de moeite waard, want Modelauto’s redacteur Hans Gaarenstroom heeft een neus voor leuke en goede berichten. Check het maar!

Bericht auteur: Modelauto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *