NIEUW OP DE IAA IN FRANKFURT

De tweejaarlijkse autotentoonstelling in Frankfurt is weer van start gegaan. Uiteraard is het een show waar het om nieuwe auto’s gaat, maar de modellen worden hier niet vergeten. Menig automerk presenteert op de stand nieuwe modelauto’s van hun eigen nieuwe modellen. Heel opvallend is ook het duo wat we hier presenteren. Spark maakte voor Porsche in 1/43 een 911 991 GT3 RS. Zeg nou zelf, een opvallend hebbeding. Nog veel opvallender is het model dat bij Mercedes op de stand is te zien. Norev is de maker en de schaal is 1/18: een Mercedes AMG GT S in een heel bijzondere outfit. Als je er echt voor wil gaan, moet je diep in de buidel tasten, want op de stand dien je wel 400 euro te betalen….


Bericht auteur: Modelauto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *