IMC Branding verzorgt beursstands tijdens Bedrijfsautorai 2015

Bent u van plan om tijdens de beurs het model te komen bekijken en/of aan te schaffen, dan stelt IMC Branding u graag twee gratis toegangskaarten beschikbaar waarmee u de bedrijfsautorai kunt bezoeken.

De bedrijfsautorai wordt gehouden van 20 t/m 24 oktober  en is dinsdag t/m vrijdag geopend van 11.00 tot 22.00uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00uur. De IMC stand kunt u vinden op standnr. 04.334. Voor kaarten mail naar : mailto:joris.gielen@imc-branding.com?subject=Tickets%20RAI%202015.

Wat modelauto’s betreft, want daar gaan wij dan weer over, onderstaand een spectaculair filmpje over die 8-assige diepladers. In 1/50 dus.

IFrame

Bericht auteur: Modelauto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *