DE JEEP VAN MONDO

Modellen van Mondo Motors kom je in ons land niet zo vaak tegen. Buiten Italië zie je ze überhaupt niet veel. Toch is het een leuke 1/43 reeks met best wel originele modellen. Zoals de Jeep Renegade bijvoorbeeld. Voor dit model is waarschijnlijk gekozen vanwege de relatie van Fiat met Jeep. In ieder geval is dit een goede keuze en Mondo heeft er beslist een aardig model van gemaakt. Zeker gezien het kleine prijsje van ruim onder een tientje.

Toch zul je op zoek moeten gaan naar dit model. Jaren geleden sprak Modelauto al eens met de exportmanager van Mondo en dat leidde tot een kortstondig beschikbaar zijn in ons land, maar helaas heeft de fabrikant hier een agent die belangen heeft in andere segmenten dan modelauto’s verkopen. Er is dus vooral hoop voor verzamelaars met Italiaanse contacten.


Bericht auteur: Modelauto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *