HONDERD JAAR BMW

Honderd jaar BMW is het thema van een nieuwe expositie in het fraaie automuseum Autoworld in Brussel. Afgelopen donderdag was er een bruisende opening en onder de sprekers was daar ook Thierry Boutsen, onze voormalige Belgische F1 piloot. De tentoonstelling is heel divers en omvat ruim zestig automobielen, waarbij de sportieve elementen van BMW bepaald niet worden vergeten. En hoewel het hier natuurlijk om echte auto’s gaat, worden de miniaturen niet vergeten en zie hier een vitrine met sportieve BMW miniaturen. De normale BMW modellen zie je vervolgens elders op de linker bovengalerij.

Misschien een leuk uitje tijdens de kerstvakantie? de BMW’s zijn te zien tot 8 januari 2017. Kijk voor meer informatie op www.autoworld.be .

Op het plaatje hieronder zien we Thierry Boutsnen (links) naast een BMW warrmee hij deelnam aan Le Mans.


Bericht auteur: Modelauto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *