HET VERHAAL VAN MEBETOYS

Mebetoys is een Italiaans merk van modelauto’s. En veel verzamelaars weten niet dat uit dit merk Bburago is voortgekomen.

In Modelauto 196 laten we via tientallen plaatjes heel veel modellen zien en bovendien tonen we de unieke kist die Mebetoys gebruikte als presentatiemiddel voor hun producten. In die tijd was de import in ons land in handen van Sweering BV en ons artikel kwam mede tot stand door samenwerking met de firma en met Rolf Sweering die de kist nog altijd heeft. Daarnaast lees je natuurlijk ook het verhala achter dit merk en hoe het via Martoys tot Bburago kwam.

Modelauto 196 ligt nog ongeveer twee weken in de betere kiosk, dus wacht niet te lang, want de geschiedenis van Mebetoys is echt een hele interessante.


Bericht auteur: Modelauto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *