NIEUWS UIT ENGELAND

We hebben nieuws – en verrassend nieuws –  uit Engeland te melden. Lyndon Davies (foto, 56 jaar)) is daar al jaren actief met zijn merk Oxford Diecast en ze maken daar werkelijk van alles. Nu onrtvangen we een persbericht van Hornby Hobbies dat Lyndon daar is benoemd als CEO. Hornby leidt een zwaar bestaan en zij zijn de makers van onder andere Corgi en Vanguards. Deze merken ontwikkelen nauwelijks nog nieuwe modellen, maar hun programma met ook treinen, bussen,vliegtuigen plus de personenauto’s van Vanguards lopen behoorlijk parallel met de activitetien van Oxford.

Oxford en Hornby blijven naast elkaar bestaan en bij Oxford krijgt Lyndons dochter de dagelijkse leiding. Belangrijk nieuws voor de modelautobranche, want het kan haast niet anders dat Hornby op ons terrein actiever zal worden en daar kunnen we alleen maar blij mee zijn.

Bericht auteur: Modelauto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *